Reacties

Een reactie:

"Nooit eerder heeft iemand die zo weinig informatie over mij had, me zoveel over mezelf verteld. ik ben gewoon gaan zitten, heb niks gezegd en Yvonne begon over mij te vertellen. Ik denk dat ik in anderhalf uur tijd geen honderd woorden gesproken heb. Ik hoefde alleen maar te luisteren.De informatie die eruit kwam is overweldigend. Iemand die ik nog nooit ontmoet had en die niets van mij wist vertelde me doodleuk mijn allerdiepste drijfveren. Daardoor weet ik nu nog veel beter waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En voel ik me ook vrijer om gewoon datgene te doen waarvan ik weet dat het goed is. Het mooie is dat het vooral ook gewoon dagelijks bruikbaar is wat Yvonne zegt. Er is sindsdien geen dag voorbij gegaan dat ik niet dacht aan de inzichten die ik gekregen heb. Het was voor mij een hele belangrijke ervaring in mijn leven en daarvoor ben ik ongeloofelijk dankbaar."

Jeannine:

“In een donkere periode in mijn leven bezocht ik de meditatie. De volgende ochtend voelde ik voor het eerst weer een lichtpuntje.
5 maanden psychologische hulp bracht mij niet verder.

In juli heeft Yvonne mij gelezen. Voor mij als vanzelfsprekend, volgde de verdiepingstraining in september samen met Jan en Yvonne. Best spannend allemaal. Jan en Yvonne “horen, zien , voelen, weten”. Bij de psycholoog vertelde ik, bij Vortexx vertellen Jan en Yvonne. Het is een en al herkenning. Ik voelde dat ik deze training moest doen. De meditatie en training heeft mij gegeven waar ik nu sta. Rust blijheid en vertrouwen. Vertrouwen op mijn eigen IK. Na 1,5 jaar volledig thuis weer volledig aan het werk. Ik leef nu vernieuwend en bewust.”

Sofie:

Toen we voor t eerst bij Yvonne kwamen was Sofie een meisje die niet begrepen werd door de wereld om haar heen. Vooral op school maar ook thuis gaf dit problemen. Dit uiten zich in angst en boosheid. Doordat wij hebben geleerd eerlijk te zijn naar ons zelf en naar Sofie zien wij onze oude Sofie weer terug. Ze voelt zich begrepen en weet wat ze aan ons heeft.

Een brief:

Lieve Yvonne,
dankbaar voor ons samenzijn, dankbaar voor jou kunnen. Wat heb ik genoten en wat heb je mij een grote stap 'omhoog' geholpen. Het werkt zo mooi door, steeds meer valt op zijn plek. Het mooiste wat ik heb mogen ervaren is een stilte waarin ik helemaal niks hoef, niet hoef te piekeren en niet hoef te mopperen. Daar is mijn sereniteit. Prachtig, rijk en vol energie dat is hoe ik mij nu mag voelen! Dank! Dank! Dank! Ik hou van jou! Liefs Ronald

Een reactie per mail:

Lieve Yvonne,
Wat is er veel gebeurd na onze ontmoeting in November. Je hebt mij op een hele fijne manier Inzicht in mijzelf gegeven. Een cadeau dat ik nog lang bij zal dragen en plezier van heb en ga hebben.

Tot nu toe heeft het al tot zeer belangrijke en fijne keuzes geleid waaronder mijn inschrijving bij de KvK gisteren. Wat ben jij een ontzettend mooie, warme en lieve vrouw.. tot een mooi weerzien!!!