Nieuws & Nieuwsbrief

25 apr 2019 |
Yvonne

Sta Jezelf Toe,.. om eens een hele tijd veel minder te doen, dan je gewend bent van jezelf. Minder afspraken zakelijk of privé. Minder doen/bezig zijn op een dag. meer thuis blijven. En dit allemaal voor het goede doel. Je gaat jezelf weer voelen, ervaar dan wat je misschien nog los mag laten en vindt jezelf dan terug. Een sterke nieuwe "ik", die beter voor zichzelf kan zorgen dan daarvoor. Ik koos er bv. voor een hele tijd geen trainingen en meditaties te geven. waardoor ik tijd had om naar mezelf te kijken. waar mijn groei zat. Het heeft mij opgeleverd, dat ik beter mijn grenzen kan aangeven. Dat ik nog beter kan genieten en plezier kan maken. mijn vertrouwen in mezelf is groter. Sta Jezelf Toe

25 apr 2019 |
Yvonne

 Jaaa lekker, we gaan weer Mediteren.

ik zoek een makkelijke manier om jullie te benaderen en te laten weten op welke datums er meditaties zijn. Niet meer vast elke donderdag avond. Maar wanneer het goed voelt en wanneer ik tijd en zin heb. 

 

25 apr 2019 |
Yvonne

Al een tijdje mag ik een zeer ervaren energetische therapeut behandelen. Om voor mezelf te ervaren dat ik dit kan. Dank je wel Toine Verheyen, voor deze kans. Ik behandel intuïtief, Weet vanuit mijn helder weten waar mijn handen jou energie kunnen geven. Ik denk er over na, of ik dit ook in mijn praktijk wil aanbieden. of dat ik het gebruik voor mijn gezin.

Je kunt je hieronder inschrijven voor mijn nieuwsbrief: