Ik laat je herinneren wie je bent. 

Privé consult is voor alle leeftijden 

Een sessie in mijn praktijk. Ik lees je, met mijn groot empathische vermogen.Waardoor je inzicht krijgt in wie jij bent. Het geeft je houvast in je leven door te gaan zijn wie jij bent. Want laat je misschien nog doelen of stukjes van jezelf liggen in je leven, of je hebt bepaalde eigenschappen van jezelf nog niet ontdekt. Je komt weer op jou pad te staan. Waardoor jij beter, mooier, makkelijker keuzes kunt maken voor jezelf. Daardoor kom je weer meer blijheid en levenskracht tegen. 
Hoe gaat een consult? In een gemakkelijk huiselijke sfeer, waar je je al snel zeer welkom voelt en als je een beetje gewend bent aan mij, gaan we beginnen met jou prive sessie. En neem het aub op want je krijgt zoveel informatie over jezelf te horen, dat het je nog jaren zal inspireren. Ik kan aan mijn lichaam voelen, hoe het met je gaat. Via mijn helder weten, helder zien en helder horen, krijg ik door wie je bent, waar je moeite mee hebt, wat je nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn en om te leven met je complete zelf, in eenheid met je lichaam, je geest en je ziel. Ik geef je ook handvatten mee, dus je kunt thuis meteen aan de slag om goed voor jezelf te gaan zorgen.
Dan een antwoord op de meest gestelde vraag. Kun jij me helpen? Ik kan je begeleiden, je hand vast houden, je inspireren, motiveren en steunen. Maar alleen JIJ kan jezelf helpen. Besef...dat als je altijd in je hoofd hebt gezeten en nu meer met je gevoel wil gaan leven. Dat dat wel even tijd kost. Maar je wordt beloont doordat je op langer termijn in de rest van je leven veel intens gelukkiger, blijer en vrijer zult leven. en nooit meer terug wil naar je oude leventje. Want je bent nu bewust.

Prijs voor een prive sessie is €150.- kan 1 tot 2 uur duren
 

Meditaties

Yvonne verteld:
“Mediteren samen met mij is fijn, liefdevol en gezellig. Ik geef je de woorden en jij visualiseert ze. Ik neem je mee op een reis naar het diepste van jezelf, waar je plekken mag ontdekken en ervaren waar je zelf niet altijd bij kan komen. Daar vinden we wijsheid, blijdschap, rust, gezondheid en liefde. Er zijn zoveel mooie energieën te vinden. Hier kan je omzetten wat jij wil transformeren. De woorden en energie van de meditatie zijn altijd anders, omdat ik de energie van jou en van de dag voel zodat ik weet wat jij op dat moment nodig hebt. Het voelt hierdoor voor iedereen als een persoonlijke meditatie.
Als je met mij mediteert mag je zijn, en ga je dat toepassen in je leven. Je krijgt van mij daar waar jij behoefte aan hebt.

Ik hou van jou met heel mijn hart, ik zie jou.”
Wanneer: zo af en toe, wanneer er behoefte is, op verschillende dagen en tijden.. €10,- per keer.