Baby massage

cursus-babymassage

Hallo,
Wat is mooier, dan je blijheid volgen en de spontane ideeen laten ontstaan. Dan zit daar de kracht in, van wat precies NU bij jou past. Dan geef je passie door en wijsheid en blijheid. En mag je leren en groeien van elkaar. Dit allemaal, brengt je sneller bij jezelf.

Ik wordt nogal snel blij, en neem mijn blijheid serieus. Ik kijk dan wat het me allemaal laat zien. Als ik daar dan nog blijer van wordt, dan is het zo mooi om het te blijven volgen, wie of wat dan verbonden is aan mijn blijheid. Dit ontstond spontaan toen ik bij Sjannie een heerlijke voetreflex massage onderging. We werden blij van het idee om tijdens de baby massage ook nog eens inzichten aan de vader en moeder mee te kunnen geven. Die van het kindje zelf af komen, en voor de papa en mama zijn. Tijdens mijn yogales bij Yolanda deelde ik deze blijheid, dit idee. Waarop yolanda vanuit blijheid, als vanzelf helemaal in ons idee verweven zat.

Pobeer je blijheid te voelen, en volg hem....en ervaar hoe leuk.

Dus, natuurlijk...uit blijheid ontstaan, een cursus babymassage. Met een diepere boodschap van jouw kindje, voor jou. Op 5, 12 en 19 september van 9.00 tot 11.00 uur. 70 euro per keer.

Prinses Irenestraat 9, moergestel.
Zie info (afbeelding op deze pagina)

Voor iedereen, mijn mooiste glimlach en warme knuffel.
Yvonne van de Wouw

 

In het kader van de nieuwe AVG wet is aan mijn nieuwsbrief een afmeld-functie toegevoegd. Wil je mijn nieuwsbrief niet langer ontvangen, druk op de link onderaan de nieuwsbrief -in de zwarte footer- genaamd "afmelden" (net onder Copyright © 2018 - Yvonne van de wouw) en bevestig de afmelding in het vervolg scherm.